Jornada de la Vida Consagrada a la parròquia de Solsona

Les religioses de la Companyia de Maria, seguint la proposta de Mn. Lluís Tollar, al ser les úniques monges que queden a Solsona com Institut de Vida Consagrada, per tal d’afavorir que tota la comunitat pogués participar d’aquesta diada, van celebrar a la seva església aquesta festa el diumenge dia 3 de febrer a l’eucaristia de les 7 del vespre.

Les germanes agraeixen a totes les persones que les van acompanyar, a donar gràcies al Senyor pel do de la crida a la Vida Religiosa, la seva presència, i confien que puguin ser testimoni escatològic en la seva església de Solsona.

Els hi dol que tantes congregacions que han compartit la seva vida i missió en la ciutat de Solsona, per diferents motius hagin hagut de marxar. La seva presència al llarg dels anys ha estat una riquesa per agrair. Donem-ne gràcies a Déu.

Informa: Companyia de Maria

Publicat el dins de Notícies