Inici de la vuitena edició del Curs Alpha fins al 9 de maig

Després de la presentació el passat 7 de febrer de la vuitena edició dels Sopars Alpha a la sala de l’Associació Alba, i des de la nit del passat dia 14, tenen lloc les trobades dels Sopars Alpha, participant-hi enguany un total de les trenta-quatre persones de diferents edats. L’encontre setmanal està sota l’organització de l’equip Alpha constituït enguany per un grup de voluntariat de  divuit persones.

Després del sopar té lloc una xerrada sobre un tema en concret, el qual està moderat en cada trobada per un membre diferent de l’equip. Així s’aniran alternant en els successius  dies: Helena Tarragó, Clara Carbonell, Montserrat Pijuan i Mn. Josep Maria Vilaseca. Un cop acabada l’exposició del tema del dia, cada taula forma el corresponent grup reunint-se separadament en una de les dependències, per allí debatre lliurament el tema plantejat en un col·loqui ben fraternal.

Cal fer present que el Sopar Alpha se celebra a Tàrrega en el seu vuitè any consecutiu  amb una notable participació. Aquesta és una experiència que s’ha estès a 169 països havent-hi participat 30 milions de persones, des que fou creat el 1970 a la ciutat de Londres. I al nostre bisbat, des de l’any 2010 ja hi han pres part fins a l’actualitat unes vuit-centes persones.

Informa: Josep Castellà / Fotos: Helena Tarragó

Publicat el dins de Notícies

,