Les germanes Josefines s’acomiaden de la parròquia de Cardona

Aquests darrers dies a Cardona s’han organitzat diversos actes de comiat a les germanes Filles de Sant Josep. La comunitat ens deixa després de 130 anys al capdavant de la Residència de Sant Jaume, tenint cura dels nostres avis.

Un dels actes centrals va ser la celebració de l’eucaristia el diumenge dia 17 de febrer a les 5 de la tarda, presidida pel bisbe de Solsona, Mons. Xavier Novell, concelebrada per Mn. Carles Pubill, rector de Cardona, Mn. Antoni Guixé, capellà adscrit, i el Pare Jordi Castanyer, delegat de la Vida Consagrada i monjo del Santuari del Miracle.

També hi van assistir l’alcalde de Cardona, Ferran Estruch, els regidors de l’ajuntament i la resta de germanes Josefines que han estat a Cardona durant els últims anys, juntament amb moltíssims feligresos de la parròquia. La Coral Cardonina va donar solemnitat a la celebració.

A l’inici es va fer la lectura d’agraïments i l’ofrena d’un ciri encès (simbolitzant la llum que han estat les germanes per a tots els cardonins i cardonines durant tots aquests anys) a càrrec de diferents persones, entitats i treballadores de la Residència.

Al finalitzar l’eucaristia, hi va haver els parlaments del Sr. Bisbe, de l’alcalde, de la Mare General de la congregació i de la superiora de la comunitat de Filles de Sant Josep a Cardona.

A la sortida, el grup de la catequesi, en nom de la Parròquia de Cardona, va repartir coca i xocolata per a tothom.

Vam viure una tarda festiva curulla d’agraïment i emoció. Germanes Josefines no us diem adéu, sinó GRÀCIES i que Déu us beneeixi.

Informa: Montserrat Canal / Fotos: “Fotografia Boixadera”

Publicat el dins de Notícies