29 Assemblea de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes

El Diumenge 17 de febrer tingué lloc a Golmés la 29a Assemblea de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes. D’arreu del bisbat s’arribà al centre social de Golmés on es començà la jornada amb coca i xocolata seguit immediatament de la xerrada sobre el tema del Santuari de Lourdes d’enguany “Feliços vosaltres els pobres” a càrrec del consiliari Mn Joan Casals.

En la mateixa es subratllà l’actitud humil d’acolliment i servei que ens cal com a Església i el desig de deixar-nos treballar interiorment per l’esperit de Lourdes, especialment durant el pelegrinatge que tindrà lloc del 8 al 12 de juny. Es parlà dels pobres com el tresor de l’Església perquè són els estimats del Senyor i l’Església pobre i per als pobres que ens demana el papa Francesc.

Seguí l’ordre de la reunió assembleària on es donà l’estat de comptes anual, els canvis dins la junta, les activitats realitzades, la participació del grup Fratello al pelegrinatge d’enguany i les activitats que hi ha programades en endavant. S’acabà assenyalant Súria com el lloc on se celebrarà l’assemblea en el 2020.

Tot seguit es traslladaren a l’església parroquial de Golmés on foren saludats pel seu rector, Mn. Climent Capdevila, i celebraren l’eucaristia presidida pel Bisbe Xavier. Els acompanyà en els cants la coral Albada de Mollerussa.

L’acte es clogué amb la celebració del dinar al restaurant Resquitx i el bonic record de la trobada, una cartereta de roba confeccionada per les voluntàries de Castellnou de Seana.

Un dia fratern en la família hospitalària que amb un centenar de participants ens agrairem l’amistat que ens devem i ens encoratjarem a continuar seguint les passes de la Mare de Déu que visità a Bernadette Soubirous.

Agraïm molt especialment a l’Ajuntament de Golmés l’excel·lent acolliment, disponibilitat en tot moment i companyia al llarg del dia.

Informa: Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes al Bisbat de Solsona

 

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies