Poesia i música nadalenca acomiaden les germanes Josefines de Cardona

La Coral Cardonina va dedicar el tradicional concert d’Any Nou del passat diumenge a les germanes Josefines, les quals, després de 130 anys dedicades al servei de la vila, deixaran la Residència de Sant Jaume de Cardona el proper mes de febrer.

El concert va tenir com a protagonista un text poètic del cardoní Manuel Bertran i Oriola, la Cantata de Nadal publicada l’any 1947, un recull de poemes nadalencs que segueix l’estructura de les parts d’una missa. La jove actriu cardonina Teresa Company fou l’encarregada de recitar, amb acurada dicció i afinada expressió, els versos de Bertran i Oriola, que foren amenitzats amb diverses nadales intercalades a càrrec de la Coral Cardonina. En més d’una ocasió el públic que atapeïa l’església de l’hospital va sumar-se a cantar alguna de les tonades. Al finalitzar, els cantaires cardonins van acabar recitant els versos del poema “Felicitacions de Nadal” del surienc Salvador Perarnau i entonant el cant final del Pastorets de Cardona.

Informa: Coral Cardonina

Publicat el dins de Notícies