Gravació del vídeo dels 425 anys del bisbat

Durant aquest mes de gener s’estan acabant de gravar les últimes imatges del documental històric sobre els 425 anys del bisbat de Solsona.

Aquest documental, fet per l’empresa de comunicació e2s, es va començar a gravar el passat mes d’agost. S’espera que aviat estigui enllestit i es pugui donar a conéixer al públic.

Recordem que el vídeo repassa els moments clau en la història del bisbat i en les accions dels seus protagonistes. Un conductor d’excepció, el popular actor Pep Cruz, ha passat per alguns dels llocs més representatius del territori i ha parlat amb les persones que, amb el seu testimoni o el seu coneixement, han aportat alguns punts de vista per a entendre millor què significa una diòcesi com la solsonina. Continuarem informant sobre on i com es podrà accedir a aquest vídeo.

Informa: Redacció

Publicat el dins de Notícies