La catequesi de Mollerussa celebra la Jornada de la Infància Missionera

El dia 23 de gener a la catequesi de segon curs de la parròquia de Mollerussa, es va treballar què és i l’objectiu de la Jornada de la Infància Missionera i com els mateixos infants poden ser missioners/es des del lloc on viuen. Sempre es pot ajudar i sempre es pot anunciar l’evangeli de Jesús per intentar estimar com ell.

Van estar acompanyats pel testimoni d’en Joan Fernández, del Poal, que estudia medicina a Lleida. En Joan va anar un mes a l’estiu al Perú, amb altres joves del bisbat de Solsona, per conèixer la realitat que allí es viu als orfenats,  residències de gent gran i altres tasques. En Joan els va explicar que els fets de la vida que es puguin dur a terme, només fan feliç, si són els que sentim que Jesús ens demana dins el nostre cor. A més, va comentar que el que ens fa feliços, sense cap dubte, es lliurar-nos als altres sense esperar res a canvi.

En l’eucaristia del dia 26 de gener, els infants de catequesi, tant de primer com de segon, per grups, amb els seus catequistes, lliuraran a l’ofertori unes guardioles missioneres. Aquestes guardioles han estat facilitades per les delegacions de missions. Els infants les han pintat i muntat, posant-hi l’import d’alguna cosa que durant aquesta setmana han renunciat en bé dels infants més necessitats. També es pregarà d’una manera especial per aquests infants.

Informa: Catequesi Parròquia de Mollerussa

 

Publicat el dins de Notícies