3000 persones als Tres Tombs de Sant Antoni de Tàrrega

Els targarins van renovar la tradició de sant Antoni celebrant els Tres Tombs a la Placa del Carme davant d’ un nombrós públic, unes tres mil persones, de la ciutat i comarques veïnes.

Al migdia i al carrer Migdia, el rector Mn. Josep M. Vilaseca va fer la benedicció de cavalleries, carruatges, carrosses, tractors i animalets.

Enguany, cal destacar la presència del darrer carro del traginer de cal Vilavert de Tàrrega. Així mateix, de tres carruatges de la Societat Sant Antoni dels Tres Tombs d’Anglesola. També quaranta cavalleries, sis carrosses i tractors, presentades pels col·legis targarins.

La presidenta de la Diputació de Lleida i alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló; el president de la Societat de Sant Antoni de Tàrrega, Alejandro Domingo; i el president del Consell Comarcal de l’Urgell, Salvador Bonjoch, van entregar els premis a les carrosses més ben guarnides.

Destacaren la presentada per l’Escola Pia en el tema lliure sobre “Tàrrega Hollywood” com més original i acolorida. I el premi tema agrícola al Col·legi Angel Guimerà a “Atenció: Abelles en extinció”, com més treballada, original i reivindicativa.

La festa va acabar amb un dinar de germanor  a càrrec dels membres de les Ampes del col·legis participants i de la Societat Sant Antoni. I el ball de societat amb sorteig del porc i xai de sant Antoni.

Informa: Josep Castellà / Fotos: Salvador Cos

Publicat el dins de Notícies