12 hores d’Adoració Eucarística a la Parròquia de Solsona

Cada últim divendres de mes la parròquia organitza, des de les 12 del migdia a les 12 de la nit, una jornada d’Adoració Eucarística a la capella de l’església del Cor de Maria per pregar per les intencions de la Parròquia de Solsona i els seus feligresos.

Adorar Jesús està ajudant a molts fidels de Solsona a tenir aquesta trobada personal amb Ell i a què noves persones puguin descobrir l’amor d’Aquell que es va entregar a la creu per després donar-nos vida i vida en abundància.

Jesús està viu i realment present en el Santíssim i, per això, la parròquia, a més de l’Adoració de l’últim divendres de mes, ofereix Adoració cada dimarts de 2 quarts de 6 de la tarda a 2 quarts de 8, amb la possibilitat de confessar-se i de dilluns a divendres no festius de les 8:45 fins abans de la missa de 10 amb rés de Laudes a 8:45.

Invitem als feligresos a què aprofitin aquestes exposicions del Santíssim per visitar Jesús i fer amistat amb l’Amic que mai no falla.

Informa: Parròquia de Solsona

Publicat el dins de Notícies