Route to God a Solsona sobre les pràctiques esotèriques

El passat dissabte dia 15 de desembre una vintena de joves es van reunir per realitzar un nou Route to God. Aquest cop l’encontre va ser a Solsona, i va girar sobre el tema de les pràctiques esotèriques.

La formació va anar a càrrec de Mn. Lluís Ruiz, el qual els va parlar sobre l’origen d’algunes d’aquestes pràctiques com són el Ioga, Reiki, o la Ouija, explicant que son pràctiques arrelades a d’altres religions fora del cristianisme, o que invoquen a forces o esperits ocults. El tema va donar lloc a moltes preguntes i dubtes per part dels joves assistents, i es va crear un interès fruit de l’atracció del tema, la desinformació real, l’experiència pròpia dels joves, etc.

Tot seguit, es va aprofitar l’encontre per parlar sobre les pròximes activitats que es volen realitzar des de la Delegació de Joventut, i per parlar sobre com els joves estan actuant davant del repte mensual que se’ls hi planteja en cadascun dels encontres Route to God.

El grup van celebrar la missa a la capella del Santíssim de la parròquia de solsona, i després va acabar compartint com sempre el sopar, i alguns jocs i dinàmiques finals.

Informa: Delegació de Joventut

Publicat el dins de Notícies