El recés d’Emmaús Homes acaba amb gran èxit de participants

Els dies 7, 8 i 9 de desembre va ser el torn del recés Emmaús Homes; aquesta edició (la cinquena) va comptar amb una seixantena de participants repartits a parts iguals entre caminants i servidors.

Podríem definir-lo com un recés molt aprofitat, on els participants ben aviat van confiar de ple en les dinàmiques i xerrades que anaven succeint; malgrat que va ser intens en emocions i dormir poquet. El diumenge, a la missa final, la capella del seminari (plena de gom a gom) esclatava d’alegria i joia de veure uns homes amb uns cors consolats, sanats, perdonats i transformats… Els cants i aquelles veus que feien vibrar les parets i els testimonis que van parlar al final de la missa, van ser una mostra clara del que Déu va sembrar de valent aquell cap de setmana.

Com a notes curioses: més de la meitat dels caminants eren de fora del bisbat i molts dels que venen és perquè es fa en català.

Aquest recés va arribar a Espanya, concretament a Madrid a la parròquia de St. German l’any 2009. Seguidament a Barcelona, a la parròquia de Betlem i al 2015 va arribar al Bisbat de Solsona per mà del bisbe Xavier Novell.

Actualment hi ha unes 35 parròquies organitzant Emmaús i ja hi han participat més de 17.000 persones (aquestes són dades de tot arreu).

Informa: Ventura Codina-Recés d’Emmaús homes / Delegació de Nova Evangelització

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies