La Parròquia de Navàs felicita la Mare de Déu

Com és tradició a Navàs des de fa molts anys, petits i grans van felicitar la Mare de Déu el dia de la festa de la Puríssima, per mitjà de globus amb missatge que s’enlairaren cel amunt mentre les campanes repicaven a festa.

Aquest gest tan emotiu, iniciat l’any 1957 per Mn. Josep Rota, es duu a terme cada any després de la celebració de l’eucaristia i del besamans.

Els nens i nenes de la catequesi parroquial participaren a la missa, com ja feren el primer diumenge d’Advent i hi tornaran el tercer, guiats per les seves catequistes.

El besamans, un cop acabada la celebració de l’interior del temple, va anar acompanyat del cant dels goigs de la Puríssima, la lletra dels quals és de Mn. Antoni Deig i Clotet. A l’exterior, Mn. Antoni Quesada, rector de la parròquia, va animar a cantar el Virolai de la Mare de Déu de Montserrat abans que comencés el repic de campanes.

La festa de la Puríssima s’omple de més alegria gràcies a la presència dels infants i dels globus de colors.

Informa: Montserrat Coll

Publicat el dins de Notícies