Mites i realitat de l’eutanàsia

Dissabte dia 15 de desembre, al Centre Parroquial de Súria, va tenir lloc la xerrada “Mites i realitat de l’eutanàsia” a càrrec de la doctora Montse Esquerda Aresté, organitzada pel Projecte Raquel del Bisbat de Solsona. La Sra.  Montse Esquerda és metgessa pediatra de l’Hospital Sant Joan de Déu de Lleida, psicòloga, membre del Grup d’Acompanyament del Dol, Directora General de l’Institut Borja de Bioètica-URL, Professora de l’IREL i Delegada de la Pastoral de la Salut de Lleida.

La conferència va tenir tres parts: una primera part que va introduir el tema, sobre la malaltia i la mort en la societat actual; una segona sobre què diu el Magisteri de l’Església, i, finalment, en l’última part va fer referència als termes mèdics que moltes vegades s’utilitzen erròniament, la qual cosa va servir per aclarir molts dubtes.

Després es va generar un debat molt participat per part dels assistents. Els assistents que van participar, omplint tota la  sala, van estar molt agraïts a la Dra. Montse Esquerda per les seves paraules senzilles en una temàtica tan actual i complexa alhora.

Informa: Projecte Raquel i Parròquia de Súria

Publicat el dins de Notícies