Els joves del bisbat participen un any més en l’Encontre Europeu de Taizé

Aquest any, l’Encontre Europeu de Taizé se celebra a la ciutat de Madrid a la qual els joves van arribar el dia 28 a les 8 del matí a l’escola Sant Agustí, lloc on es destinaven parròquies i seguidament les famílies d’acollida.

Després de la instal·lació dels joves a les respectives cases, es van reunir novament en hores de la tarda per començar amb les activitats programades, com la pregària central de cada dia i la recollida dels àpats.

Al dia següent les activitats començaven a 2/4 de 9 del mati amb pregària en cada parròquia per seguir amb un compartir en grup amb joves de diferents nacionalitats. En hores del migdia es van reunir a la catedral de l’Almudena per visitar-la i dinar tots plegats.

Al llarg de la tarda han estat partícips dels diferents tallers de formació organitzats per Taizé i han finalitzat el dia amb el sopar i la pregària central.

Continuarem informant!

Informa: Delegació de Joventut

 

Publicat el dins de Notícies