Els infants de la catequesi de segon curs visiten el banc d’aliments de Mollerussa

A la catequesi de Mollerussa, els dos diumenges d’advent es va treballar i sensibilitzar als infants sobre la realitat que no tothom té el necessari per a menjar.  Al casal parroquial es va portar un “carro de compra” i tots els infants hi van poder portar menjar que havien comprat, amb els diners que s’havien estalviat renunciant a alguna cosa que els agradava, coincidint amb les dates del gran recapte d’aliments.

El dia 12 de desembre,  acompanyats pels seus/ves catequistes i alguns pares i mares, van visitar el “banc d’aliments”. Van lliurar el carro amb el que s’havia recollit. Els infants van poder conèixer on van i com es reparteixen aquests aliments a les persones més necessitades, o que passen per un moment difícil.

La noia que ens va atendre, destinant-nos tota l’estona, va explicar que les famílies a vegades passen dificultats, perquè s’han quedat sense feina o algun altre motiu. Aleshores si acudeixen al banc d’aliments se’ls dóna el necessari per poder menjar, fins que surtin de la situació que pateixen. També se’ls  va encoratjar a estar atents a les necessitats dels altres i a donar gràcies de tot el que tenen.  Agraïm, doncs, el facilitar-nos poder visitar aquest lloc, l’acolliment i l’atenció rebuda.

Informa. Catequesi de la parròquia de Mollerussa

 

Publicat el dins de Notícies