Activitats de Mans Unides de Berga

Mans Unides de Berga segueix amb la intensa activitat en aquestes dates prèvies a Nadal.

Després del magnífic concert del Grup Vocal V9 a l’església de Sant Joan, el 6 de desembre va ser present a la Fira del Joc i de Nadal, comptant amb la col·laboració del grup juvenil parroquial Punt i Seguit.

A més, durant tot el mes de desembre i fins a principis de gener, el grup té una botiga solidària al carrer Major, on es poden trobar regals idonis per a aquestes festes: bufandes, gorros, guants, bijuteria, joguines, complements per a la llar, etc.

Tots els donatius que es reben a canvi dels productes són destinats a finançar els projectes de Mans Unides. Aquesta botiga solidària fa anys que s’organitza i les integrants del grup la valoren positivament.

Informa: M. Coll / Fotos: Mans Unides de Berga

Publicat el dins de Notícies