Trobada de col·laboradors de la Comunitat Cristiana del Carme

El passat dissabte dia 17 de novembre tingué lloc al Santuari del Carme de Tàrrega una trobada de col·laboradors en els diversos aspectes de la vida d’aquesta comunitat cristiana. Es reuniren unes trenta-cinc persones que representaven el nombrós grup dels qui, amb generosa dedicació, realitzen els diversos serveis: lectors a les eucaristies, servei de l’altar, neteja de l’església, cura dels ornaments sagrats, ornamentació floral, acolliment i preparació de les festes… i membres del Consell del Carme.

Constituïts en una assemblea alegre i festiva, els assistents celebraren l’eucaristia vespertina amb la resta de fidels, units en la lloança a Déu Pare i a Jesucrist, en l’acció de gràcies pel servei realitzat i demanant l’ajut de l’Esperit i de la Mare de Déu del Carme per continuar servint la comunitat cristiana sempre amb renovat entusiasme.

Després de l’eucaristia, la trobada continuà a la cripta on els assistents, en un clima joiós, varen compartir un berenar-sopar fratern mentre intercanviaven experiències sobre les pròpies tasques. El P. Manel agraí la disponibilitat de tantes persones que mantenen al Carme el caliu d’una comunitat orant, fraterna i perseverant sota l’esguard de la Mare de Déu del Carme, amb la satisfacció dels servidors de l’evangeli que fan el seu deure: Hem fet allò que havíem de fer (Lc 17,7).

Informa: Josep Castellà / Fotos: Maria Carme Ribera

 

 

 

 

Publicat el dins de Notícies