Encontre Route to God, a Bellpuig

Aquest dissabte passat una trentena de joves d’arreu del bisbat és van reunir a Bellpuig amb motiu d’un nou encontre Route to God. La trobada d’aquest mes, que anava sobre la vocació matrimonial i el nuviatge, va començar amb un joc per parelles en el qual havien d’ajudar-se mútuament per superar un seguit de proves. La catequesi va anar a càrrec de la Vanesa Artiaga i el Marc Trulls, parlant de les diferències biològiques entre home i dona, i com afecten les hormones; de quina manera el pecat original afecta a home i dona, i com la vida en donació a l’altre ajuda a sanar; per últim unes consideracions per a tots aquells que tenen desig de començar a sortir amb alguna persona.

En la segona part, van tenir el testimoni del Joan i la Núria, una parella que fa 3 mesos que s’ha casat. Van explicar el seu camí de nuviatge fins a l’altar, superant les dificultats d’aquest camí. Aquest espai es va acabar amb un temps de preguntes per part dels joves assistents, a qui va agradar molt escoltar la seva història.

Seguidament va continuar l’encontre amb la missa a la capella de Montserrat amb la comunitat parroquial de Bellpuig.

Per acabar van compartir el sopar, que ells mateixos van preparar, i temps distret per jugar amistosament, i parlar entre uns i altres.

Informa: Delegació de Joventut

 

 

 

Publicat el dins de Notícies