Curs de Bíblia de la parròquia de Solsona

La parròquia de Solsona ha viscut els darrers tres mesos un curs de Bíblia en 8 sessions que ha motivat molt als assistents. Han après la història narrativa del poble de Déu a través de 14 llibres de la Bíblia des del Gènesi als Fets dels apòstols.

En només 8 sessions s’ha entès com l’amor de Déu es va anar manifestant de forma gradual i en augment en un poble no sempre fidel però amb un Déu que mai no l’abandona. Mitjançant sobretot els profetes, Déu anava demanant la conversió i el retorn a Déu sempre que el poble es desviava.

Vam comprovar que en tota època el Senyor demana no que siguem exitosos sinó que siguem fidels en l’amor i que sapiguem sempre mostrar un cor disposat a escoltar la seva paraula i a guardar-la.

Des del Gènesi vam veure la força del maligne i com temptava la persona de cada època. Però Déu mai no es desentenia del poble d’Israel i finalment hi enviaria el seu propi Fill per salvar la humanitat.

Les sessions han anat passant de pressa i la dinàmica ha estat una exposició de Mn. Lluís Tollar, rector de la parròquia, seguida d’unes preguntes per al debat en petits grups i d’una pregària final.

La vintena d’assistents han quedat molt motivats i agraïts perquè en ells se’ls ha despertat les ganes de conèixer millor la Paraula de Déu, sempre viva, rica i vivificant per qui la llegeix, l’escolta i l’aplica.

Demanem a Déu i a la Verge Maria que ens ajudi a ser cada dia més fidels en l’escolta i en la vivència de la Bíblia. Conèixer més i millor la Bíblia ens ajuda a conèixer i comprendre més i millor com Déu ens estima i té misericòrdia de nosaltres malgrat les possibles nostres infidelitats.

Informa: Parròquia de Solsona

Publicat el dins de Notícies