Últim dia del pelegrinatge a Lourdes: ruta pels Pirineus

Ahir dijous, a primera hora del matí i després de celebrar l’eucaristia a la cripta del santuari, el Sr. Bisbe i els capellans van marxar de Lourdes. Abans, però, es van acomiadar del bisbe de Lourdes, Mons. Nicolas Brouwet, i també de Mn. Lluís Ruiz.

El grup va desviar-se una mica del camí de tornada per visitar el circ de Gavarnia, un lloc preciós situat al Parc Nacional dels Pirineus. També van pujar el coll de Tourmalet, una de les clàssiques etapes del Tour de França.

Van fer parada a Bielsa, a l’Aragó, per dinar, i van continuar camí fins arribar a la diòcesi de Solsona.

Els mossens han tornat molt contents a casa manifestant la joia d’haver estat en un santuari marià tot compartint fraternitat amb els germans.

Informa: Redacció

 

 

 

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies