Trobada de Tardor de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes

Ahir diumenge, dia 28 d’octubre, l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes del bisbat de Solsona va celebrar la seva Trobada de Tardor amb un total de 109 participants.

A les 12 del migdia, als peus de la Mare de Déu del Miracle, la Verge Nena, i ben acollits i acompanyats per la comunitat monàstica que la custodia, es va celebrar l’Eucaristia demanant des de la senzillesa i la humilitat de la Mare ser instruments de l’Amor de Déu, “fent tot el que Ell ens digui” a favor dels malalts i els més necessitats. Com al cec Bar-Timeu, l’evangeli del dia, ens doni la mirada de la fe perquè essent de Déu tot ho fem d’acord a la seva part.

Tot seguit, en el restaurant Gran Sol de Solsona es va compartir un àpat fratern que ens va fer sentir més família i al llarg del qual recordant fets passats ja es projecten nous esdeveniments per a continuar oferint-nos vida creixent junts.

Encara que el dia va ser plujós i emboirat, la il·lusió de cada assistent va fer possible que fos una jornada plena de joia i estima.

Informa: Hospitalitat Mare de Déu de Lourdes

Publicat el dins de Notícies