Nou curs de Route to God

El passat dissabte 6 d’octubre es va iniciar un nou curs de Route to God, l’espai de formació i encontre juvenil que organitza la Delegació de Joventut per als joves de la diòcesi.

Aquest primer encontre celebrat a Sant Ramon va anar enfocat a la importància d’escollir bons camins en la vida. El Marc Trulls va fer la formació de catequesi sobre el destí de les nostres rutes, reflexionant sobre la importància d’evitar els perills, la pregària per guiar els nostres passos i decisions, i donar prioritat a les coses importants en la vida. Abans, però, hi va haver l’espai d’acollida i de dinàmica-joc introductori sobre el tema que es va fer al claustre del monestir.

Després de la formació, la vintena de joves participants es van dividir en dos grups per compartir i comentar la formació, aportant cadascú la seva opinió i experiència al respecte. Després d’aquest inici intens, es fa fer un moment de pausa-cafè, seguit d’agraïments per la participació i per poder oferir novament aquest espai, a la vegada que es demanà la col·laboració i participació de tots el joves. També es va informar de les activitats que estan previstes per aquest any, de cara a poder fer calendari i que es puguin reservar amb temps les dates.

A les 8h del vespre van celebrar l’eucaristia a la capella del Santíssim del Santuari, celebrada pel mercedari P. Félix, i animada pel grup de joves músics. L’encontre va finalitzar compartint el sopar, i celebrant l’aniversari de dos joves que feien anys en aquestes dates!

Tots els joves van sortir molt contents de l’encontre agraint el bon ambient entre tots els participants formant un bonic grup, i alhora animant a altres joves a que també hi participin i s’enriqueixin de poder compartir i celebrar la fe conjuntament.

Informa: Delegació de Joventut

Publicat el dins de Notícies