Membres de la Frater de Tàrrega i altres catalans amb el Sant Pare

Fa unes setmanes, la Frater Catalunya (Associació Fraternitat Cristiana de Persones amb Discapacitat) organitzà una sortida a Roma, en una expedició formada per quaranta-cinc persones originàries de diverses comarques catalanes. En aquest pelegrinatge hi figurava una representació de quatre targarins: la presidenta de la Frater de Tàrrega, Rosa Pedrós; Maria Culleré, secretària; i dos familiars.

Van ser uns dies intensos en els quals destaca especialment l’Audiència concedida pel Sant Pare Francesc, el mati del dimecres, a la Plaça Sant Pere. Foren uns moments d’intensa emoció, ja que els pelegrins targarins hi pogueren conversar durant uns minuts explicant el perquè el nom de la Frater, els orígens i les seves activitats.

També visitaren el Coliseu, Piazza Navona, Santa Maria de la Minerva, Fontana de Trevi i la Basílica de Santa Maria la Major, on assistiren a la missa presidida per Mons. Valentí Miserachs. En la seva estança s’hostatjaren a la Casa Per Ferie Giovanni Paolo II, residència fundada pel Papa Joan Pau II, per a tota la gent amb algun tipus de discapacitat.

Informa: Josep Castellà / Fotos: Frater

Publicat el dins de Notícies