Inici de curs del grup YoungStar de la parròquia de Solsona

Aquest passat divendres va començar el grup jove de la parròquia de Solsona, YoungStar. Amb més d’una dotzena de nois/es, el grup va iniciar el curs de forma especial anant a passar la vesprada a Manresa: sopant al McDonalds, i després fent una estona de jocs a l’aire lliure, celebrant els aniversaris de l’estiu d’alguns membres del grup, i explicant el funcionament del grup als joves que venien per primer cop.

YoungStar és un grup obert a tots els adolescents de 1r a 4t d’ESO. Es reuneixen els divendres a la tarda-vespre de les 8 de la tarda a les 11 de la nit. Els interessats, us podeu inscriure a la parròquia de Solsona.

Durant les trobades fan pregària, formació i debat sobre temes d’interès juvenil tractats des de l’Església, jocs i dinàmiques, sopar, amistat i acollida entre tots els participants. Tot perquè il·luminats per Déu arribem a ser joves estrella!

Informa. Monitors de YoungStar

Publicat el dins de Notícies