Entrenament dels equips Alpha-2018

Aquest passat dissabte dia 27, va tenir lloc l’entrenament dels equips Alpha. En ell hi van participar una bona representació de sis de les parròquies del bisbat que enguany s’estan preparant per dur-lo a terme i també persones de diferents bisbats de Catalunya, així com una representació de l’Església evangèlica de Cardedeu.

La parròquia de Solsona va acollir l’entrenament, el qual va estar conduit per Tote Barrera, director d’Alpha Espanya i la seva esposa Cristye. El bon humor, l’alegria, el compartir la joia de ser evangelitzadors va ser el tret dominant de tot l’entrenament. El vídeo del bisbe Xavier, el qual va filmar fa un temps Alpha Internacional, va obrir la formació, la qual va incloure tots els elements que cal tenir presents a l’hora de dur a terme un Alpha.

La jornada va acabar amb un taller de com pregar uns pels altres tot demanant ser omplerts per l’Esperit Sant, finalitzant amb l’enviament per part del rector de Solsona i el pastor Roberto Reed a ser missioners en aquesta societat tan secularitzada.

Els nostres equips Alpha estan doncs a punt per la campanya de nova evangelització d’enguany.

Us adjuntem el vídeo del nostre bisbe Xavier:

https://www.youtube.com/watch?v=Qefs2xq2sjI

Informa: Delegació de Nova Evangelització / Comissió Alpha

 

Publicat el dins de Notícies

,