La delegació de Joventut de Bcn duu a terme una convivència en el nostre bisbat

El passat cap de setmana del 28-29-30 d’octubre la delegació de Joventut de Barcelona va dur a terme unes jornades de formació en el nostre bisbat. En les jornades van participar més d’una vintena de joves d’entre 18 a 30 anys provinents de diferents parròquies de Barcelona.

Les jornades van comptar amb ponents rellevants tals com el bisbe Toni Vadell i el bisbe Xavier Novell. Amb el lema “La crida a la missió” els joves van viure diferents experiències que els van ajudar a formar-se com a missioners.

Pas a pas els tallers van anar guanyant intensitat, començant per “Jesus i els joves”, “El Credo avui” “Cridats a una Missió…impossible?” fins arribar a “El Cor del jove. Un cor ferit, obert i en recerca”, “Cridats a acompanyar” aquests últims  per a prendre consciencia de les ferides dels nostres adolescents d’avui, moltes d’elles ocasionades per la crisi que està vivint la família.

Els joves varen poder viure en primera persona aquesta experiència amb la idea de “jo també he estat aquest adolescent que acompanyo i possiblement també tinc un cor ferit”.

Una nit de lloança i adoració per poder entregar al Senyor tot el viscut va cloure el dia.

Les jornades van estar acompanyades pel delegat de Joventut de Barcelona Mn. Bruno i van cloure amb un enviament missioner.

Informa: Bisbat de Solsona

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies