Celebració del tridu de santa Teresina de l’Infant Jesús, a Tàrrega

L’església medieval de Sant Antoni acollí la celebració del tradicional tridu en honor de santa Teresina de l’Infant Jesús durant els passats dies 29 i 30 de setembre, oficiant-se cada vespre una missa i acabant interpretant-se els Goigs a la seva lloança, participant-hi nombrosos devots targarins.

En la festa principal del dilluns dia 1 d’octubre, desprès del rés del Sant Rosari, hi hagué una solemne eucaristia presidida per mossèn Josep Maria Vilaseca, rector de Tàrrega, acompanyat del diaca Joan Novell. En l’homilia assenyalà entre altres coses “el missatge donat per santa Teresina en el Diari de les seves experiències espirituals ens invita a observar el nostre món interior per orientar-lo cap a Déu”.

Després de les pregaries es procedí a la benedicció dels pètals de santa Teresa els quals al final foren repartits entre els fidels. També es feu la veneració de la seva relíquia, mentre s’interpretaven els Goigs amb lletra de Oriol Mª Diví i música del monjo de Montserrat Odiló Mª Planàs. Els cants anaren a càrrec de cantaires de la parròquia acompanyats per l’organista Jesús Balletbó.

Informa: Josep Castellà

Publicat el dins de Notícies