El bisbe Xavier i un grup de capellans pelegrinen al santuari de Lourdes

Com és habitual en aquestes dates, el bisbe Xavier i un grup de capellans estan fent el seu pelegrinatge de tardor. Enguany són al santuari de Lourdes de França, del 22 al 25 d’octubre.

El petit grup va sortir de la diòcesi el dilluns al matí, fent una aturada a Vielha. Allà van celebrar l’eucaristia a l’església parroquial i, tot seguit, van dinar a un restaurant del poble.

A mitja tarda van arribar a Lourdes on van ser rebuts per Mn. Lluís Ruiz, que els està acompanyant durant la seva estada.

Aquest primer dia van participar del rosari durant la processó de les torxes.

L’endemà, dimarts a primera hora, van celebrar missa a la gruta de Massabielle, lloc de les aparicions. I després d’esmorzar van fer la ruta dels “Passos de Bernardeta” visitant la casa natal de la santa entre d’altres.

Aquell dia van visitar el poble de Bartrés, a pocs quilòmetres de Lourdes, lloc on va viure una temporada santa Bernardeta i on guardava les ovelles. Allí van gaudir d’un meravellós paisatge.

A la nit van tornar a participar del rosari i el bisbe Xavier va fer la cloenda i la benedicció final, en francès i en llatí.

El pelegrinatge continua avui dimecres, seguirem informant!

Informa: Redacció

 

 

 

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies