El 27è Berenar Solidari de Mans Unides

La tarda del diumenge 28 d’octubre Tàrrega acollí la festa anyal del 27è Berenar Solidari organitzat per la Delegació local de Missions i Mans Unides del Bisbat de Solsona, sota el lema “Comparteix el que importa”.

La trobada es desenvolupà en el marc de l’Espai Mercat, comptant amb la participació de vint-i-dues col·laboradores quines mestresses i un pastisseria aportaren els seus pastissos, reunint a cent trenta persones que gaudiren de la diversitat de dolços i salats. També hi assistiren l’alcaldessa i presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa M. Perelló; el regidor de Cultura, Raül Palacios; el rector de la Parròquia, mossèn Josep Maria Vilaseca, i el Delegat de Mans Unides del Bisbat de Solsona, Àngel Alsina

En la presentació de la trobada Àngels Salgado, membre directiu de Mans Unides a Tàrrega, feu balanç de la passada campanya explicant els projectes del Bisbat de Solsona per aquest 2018, intervenint també les col·laboradores Paquita Balcells, explicant els objectius de Mans Unides, i Carme Mill. Així mateix es feu un sorteig de pastissos, a més a més que els públic gaudí d’una animada vetllada de música popular a càrrec del grup local Els xicots de l’Esplai, mentre es compartia el tradicional berenar solidari de germanor missionera.

El balanç econòmic d’aquesta jornada solidària, que ha arribat a la seva vint-i-setena edició, amb les aportacions del berenar, sorteig de cinc pastissos i donatius, ha estat del 976 euros.

En aquesta edició els diners de la campanya es destinen a dos projectes de Mans Unides assignats pel bisbat solsoní. Un per a un programa de millora de l’atenció sanitària en una zona pobre de Mangochi, Malawi (Àfrica). I un altre a un projecte educatiu per l’ampliació d’una escola de primària a Sierra Leona (Àfrica). Els dos projectes del 2018 tenen un cost total del 145.841euros.

Informa: Josep Castellà / Fotos: Àngels Salgado i Josep Castellà

 

Publicat el dins de Notícies

,