Festa de la Mercè, titular de la Parròquia de Solsona

Amb motiu de la Mare de Déu de la Mercè, titular de la Parròquia de Solsona, per primera vegada s’ha dut a terme una octava de pregària amb Adoració Eucarística del 17 al 24 de setembre.

De dilluns a diumenge es va poder pregar als peus de la Mercè, a la catedral, de 7 a 8 del vespre. L’estona de pregària combinava silenci amb música, rés de pregàries i el Rosari amb intencions concretes per les activitats, projectes i grups que formen la Parròquia de Solsona.

L’octava es va cloure amb una missa solemne el dilluns a les 10 del matí, en la qual Mn. Lluís Tollar va anar desgranant la Visió Parroquial, com ens agradaria que fos la nostra Parròquia: alegre, fraterna, evangelitzadora i oberta a tothom.

Agraïm a tots els que reseu per la Parròquia i us encoratgem a seguir-ho fent!

Informa: Parròquia de Solsona

Publicat el dins de Notícies