Ruta pel Solsonès d’un grup de joves del bisbat

Dels dies 15 al 19 d’agost un grup de nois i noies de 16 i 17 anys van realitzar uns dies de ruta pel Solsonès.

Van fer parada a Sant Llorenç de Morunys, Valls de Guixers, La Valldora, Navès, Sant Martí de Juval, i Solsona. Uns dies en els quals van poder fer múltiples activitats: – Kayaks i Paddle surf al Pantà de la Llosa del Cavall, i també al de Sant Pons. – Caminar cada dia una ruta diferent, superant entre 10 – 16 km diaris – La missa diària, en les diverses parròquies – Formació i catequesis sobre: l’estudi i formar un futur, amistats i temps d’oci, afectivitat i sexualitat, els sagraments. – Pregària personal – Descobrir diversos indrets de la Valldora, com Sant Pere de Graudescales. – Plantar tenda – Jocs i diversió – Cuinar i rentar plats – Temps de somiar i escoltar un conte abans d’anar a dormir – etc

Cal destacar la bona amistat que hi ha hagut entre tots els participants, i el clima de fraternitat i ajuda. Entre tots han pogut superar totes les adversitats, el cansament, les incomoditats de dormir en tenda, el mal temps i la pluja. Fer passos endavant en la fe, compartint les dificultats, i enriquir-se mútuament en les converses i catequesis que han tingut durant aquest dies, afrontant temes del seu interès i que es poden trobar en el dia a dia.

Informa: Delegació de Joventut

Publicat el dins de Notícies