Colònies de la FRATER amb un grup de persones de Tàrrega i altres poblacions

Des del dilluns dia 1 d’agost i fins al proper dia 10 de l’actual tenen lloc les Colònies 2018 de l’Associació Fraternitat Cristiana de Persones amb Discapacitat (FRATER), en el recinte de les Colònies Sant Eloi que la parròquia targarina té a Gerri de la Sal.

Enguany hi participen 35 persones procedents de Tàrrega, San Martí de Maldà, Cervera, Vilassar de Mar, Estimariu, Belianes, Berga, Guissona i Pradell. Els acompanya la presidenta de l’associació M. Rosa Pedrós Pujal amb la presència de cinc voluntaris entre monitors i serveis, a més de mossèn Josep Camprubí, consiliari de la Frater targarina. Tanmateix faran unes visites a les Colònies l’alcaldessa de Tàrrega Rosa M. Perelló i altres regidors del consistori targarí.

Durant aquests dies estan programades diversitat d’activitats com: manualitats, jocs de taula, dinàmiques de grup, cantar i ballar, piscina, cinema a la fresca, recital d’havaneres, l’amic invisible, i la celebració el dissabte dia 4 del Dia de la Família, amb una missa de campanya i actes especials, presidits pel rector de Tàrrega i Vicari General del Bisbat, Mn. Josep M. Vilaseca. Tanmateix es farà una excursió especial el dia 7 a l’Observatori Astronòmic d’Ager per així gaudir del seu Planetari. 

L’Associació Fraternitat Cristiana de Persones amb Discapacitat (FRATER)  de la capital de l’Urgell, organitza  des de fa ja quaranta-quatre anys aquestes Colònies d’Estiu a Gerri de la Sal, des que fou fundada, dins el mateix espai d’esplai de la Parròquia de Tàrrega en aquest acollidor indret dels nostres  Pirineus.

Informa: Josep Castellà

Publicat el dins de Notícies