Celebració del Dia de la Família a les Colònies de la FRATER

Aquests dies s’estan duent a terme les Colònies de l’Associació Fraternitat Cristiana de Persones amb Discapacitat (FRATER).

Des que sortiren el passat dia primer d’agost es desenvolupen diversitat d’activitats d’esplai dirigides per un equip de monitors i voluntariat de l’entitat, presidida per Maria Rosa Pedrós Pujal. Dins d’aquestes se celebrà el dissabte dia 4 la jornada dedicada al Dia de la Família amb la participació dels  familiars i  simpatitzants de la Frater de Tàrrega.

La diada començà amb la celebració d’una missa de campanya oficiada per mossèn Josep Camprubí, consiliari de la Frater targarina, en quina homilia assenyalà la importància i el valor d’aquestes colònies d’estiu “pel que significa en l’ajuda i estimació envers el nostre proïsme”.

La festa continuà amb un aperitiu i un ben servit dinar de germanor. Al final Maria Rosa Pedrós, acompanyada d’altres membres de la junta, entregà uns obsequis a l’equip de cuineres i ajudants en reconeixement a la seva tasca, acabant amb un brindis i paraules d’agraïment a tots aquells que fan possible les colònies d’estiu.

Dins la programació es farà la tradicional sortida a l’Ermita de la Verge d’Arboló i una visita a l’Observatori Astronòmic d’Ager. Enguany hi participen 35 persones procedents de Tàrrega, San Martí de Maldà, Cervera, Vilassar de Mar, Sant Boi de Llobregat, Estimariu, Belianes, Berga, Guissona i Pradell.

Informa: Josep Castellà

Publicat el dins de Notícies