46a edició de les tradicionals colònies d’estiu del Grup Colònies Guàrdia Lada

Un any més, del 5 al 16 d’agost, el Grup Colònies Guàrdia Lada va dur a terme la 46a edició de les tradicionals colònies d’estiu que tenen lloc en aquest indret de La Segarra, amb Mn. Jaume Vilardell al capdavant!

Les colònies, igual que des dels seus inicis, mantenen el format tradicional d’unes colònies d’estiu, amb un eix temàtic, les estones de lleure i de cançons, de convivència i d’amistat!, ja que el grup sempre s’ha mantingut ferm en la defensa del “LLEURE AMB SENTIT”, és a dir, com a servei a la comunitat i sobretot als infants i joves de les nostres terres, a fi i efecte que puguin aprendre els principals valors que han de fer possible un món millor!

Enguany la tanda ha anat molt bé i ha estat molt profitosa tant per als cinquanta infants i joves que hi han participat com per als monitors, consiliari i personal de la casa de colònies de la Guàrdia Lada, que en els darrers temps ha gaudit d’una important transformació i de millores molt destacables gràcies a la dedicació del Xavi i la Núria.

De tot plegat, en donem gràcies a Déu!

Informa: Joan Riu

Publicat el dins de Notícies