Pelegrinatge a Terra Santa: de Galilea a Jerusalem

El dijous, el grup va viatjar fins al Mont Tabor, el lloc de la Transfiguració. I, tot seguit, continuaren fins a arribar a les Runes de Qumram, on visitaren el recinte arqueològic.

El Mar Mort, el lloc més baix de la terra, també fou visitat pel grup. I un cop al riu Jordà van poder renovar les promeses del baptisme, un dels actes més bonics del pelegrinatge.

El divendres es van dirigir a la Muntanya de les Oliveres. En aquesta muntanya es troben molts llocs representatius com el lloc de l’Ascensió. Passaren per l’església del Pater Noster, el lloc on Jesús va ensenyar als seus deixebles l’oració del Pare Nostre, l’església del Dominus Flevit, des d’on Jesús va contemplar la ciutat i va plorar per ella i el Cementiri Jueu.

Cal destacar, la lectura que van llegir en recolliment a l’Hort de les Oliveres. També visitaren l’església de les nacions, la tomba de Maria, i la Gruta de Getsemaní.

Després anaren cap a Betlem, primer a la cova dels pastors on van “rebre l’anunci dels àngels” i seguidament cap a la Basílica de la Nativitat on van fer un petó a l‘estrella.

Estan sent uns dies molt intensos, però molt emotius!

Informa: El grup de pelegrins

 

Publicat el dins de Notícies