Infants desfavorits de Barcelona, visiten Verdú i Montornès de Segarra

Un grup de Monges de la Caritat de la Mare Teresa de Calcuta de Barcelona, acompanyades d’una seixantena de nens/es del seu Casal d’Esplai d’Estiu, i deus monitors voluntaris, visitaren la població lleidatana de Verdú, bressol de Sant Pere Claver. Dites religioses que tenen cura d’aquells infants més desfavorits de la nostra societat, acompanyaren  durant tota la jornada del dijous 26, aquesta activitat.

Arribats a Verdú a mig matí amb un autocar, foren rebuts pels membres de la comissió organitzadora encapçalats per Ignasi Anglarill, veterà col·laborador d’aquesta comunitat barcelonina de les Monges de la Caritat, de la Ciutat Comtal. Seguidament, passejaren fins el seu recinte poliesportiu compartint allí un esmorzar de germanor servit per les monges i l’equip del voluntariat. Després, convidats per l’ajuntament verduní i saludats per la regidora de Cultura i Turisme Georgina Propter, gaudiren d’una estona d’esplai i de natació a les piscines municipals. Tanmateix les monges feren una visita al Santuari de San Pere Claver i al seu Museu amb la pila baptismal, venerant la relíquia del sant Apòstol dels Negres en l’habitació on nasqué Pere Claver.

Després la seixantena d’infants del barri del Raval de Barcelona, continuaren la diada fins a la propera localitat de Montornès de Segarra, celebrant-se un dinar de germanor al local social municipal, preparat per un equip de voluntaris d’aquesta vila segarrenca. Al final tingué lloc una vetllada artística a càrrec del pallasso Quim Dalmau rebent tots ells uns obsequis com a record de la seva estança.

Informa: Josep Castellà

 

Publicat el dins de Notícies