Finalitza el Pelegrinatge a Terra Santa: testimoni i conclusions

El passat dimecres, dia 18 de juliol, el grup de pelegrins va tornar a casa. Publiquem el testimoni i conclusió final que ens han fet arribar:

Hem acabat el pelegrinatge a Terra Santa. És cert que trepitjant la terra de Jesús, llegeixes el 5è evangeli. Un viatge intens, on hi ha hagut moments de reflexió, de dubte, d’emoció… tots però encaminats a fer més real i humana la figura de Jesús i el seu missatge.

La guia que ens ha acompanyat (la Ronit, jueva de religió i israelita de nacionalitat) ens ha ensenyat i ens ha fet descobrir moltes coses. Encara que hi ha hagut alguns moments o temes de desacord, hem après moltíssim d’ella.

Quan et trobes al país de Jesús, veus ben clar que el millor retaule, és el de la naturalesa, ja que és testimoni dels fets. És ficar-te dins la realitat, i viure-la.

La convivència entre el grup (42 persones) ha estat immillorable, amb una franja d’edat que anava dels 12 als 85 anys, hem estat una veritable família, fent un camí comunitari, cadascú al seu ritme tan exterior com interior.

La culminació d’aquest viatge inoblidable, ha estat visitar la ciutat de Petra.  És impossible descriure-la, s’ha de visitar.

Si la primera part del viatge s’ha de experimentar, la segona s’ha de veure.

Una recomanació: quan pugueu feu aquest viatge. Tots els que ja l’hem fet, us podem assegurar que no us deixarà indiferents.

Hem pregat per tots vosaltres i us volem donar les gràcies per haver-nos seguit  virtualment. Que Jesús ens acompanyi.

Informa: El grup de pelegrins

Publicat el dins de Notícies