La Coral Cardonina celebra el 60è aniversari amb un exitós sopar-concert

El passat dissabte 21 de juliol, la Coral Cardonina va festejar el seu 60è aniversari amb la celebració d’un concorregut sopar amb simpatitzants i excantaires, seguit d’un concert a la fresca al cèntric passeig de la Fira.

L’acte va congregar un centenar i mig de persones que cap a les vuit de la tarda es van trobar a la carpa habilitada a la Fira de Baix de Cardona, on van poder veure una exposició de fotografies antigues i cartells de l’entitat.

Abans de sopar, els participants van fer-se una foto de grup i en acabat van dirigir-se al restaurant La Bauma, on van poder gaudir d’un menú especial, amenitzat amb diversos cants del cor cardoní. Després del brindis de rigor i del pastís d’aniversari, els comensals es van congregar de nou a la carpa del passeig de la Fira, on la coral amfitriona va delectar als assistents amb un recital de cançons que, prèviament, havien estat escollides pels mateixos participants. Amb el públic aplaudint dempeus, la celebració va cloure a dos quarts de dues de la matinada.

Informa: Coral Cardonina

Publicat el dins de Notícies