Confirmacions a la parròquia de Súria

El dissabte, 30 de juny, a l’Eucaristia de les 8 del vespre, a la Parròquia de Sant Cristòfol es varen confirmar un total de 12 persones, entre joves i adults. Uns varen seguir la seva formació des del grup de catequesi de la parròquia, altres des del mètode Alpha.

Cal dir que ens va alegrar la companyia d’una confirmand de la parròquia de Sant Guim de Freixenet amb la presència dels seus familiars i el seu rector. Molts varen destacar la bellesa de confirmar-se juntament dos pares al costat dels seus fills.

Al final de la mateixa, es va presentar la nova visió de la parròquia “Una comunitat fraterna on es parteix, comparteix i reparteix la Bona Nova de Jesucrist”, mitjançant un power amb el recull del treball a fer i a recórrer i d’un punt de llibre.

Informa: Parròquia Sant Cristòfol

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies