Cloenda de les Catecolònies de l’arxiprestat de Tàrrega

La Parròquia de Tàrrega organitzà les Catecolònies 2018 durant els dies 8 al 13 de juliol. En la seva tercera edició tingueren lloc a les instal·lacions de la Casa de Colònies Sant Eloi, propietat de la parròquia i radicades prop de Gerri de la Sal. Aquestes començaren el dia 8 amb la missa major al temple de Santa Maria de l’Alba, presidida pel rector Josep Maria Vilaseca, amb la imposició dels fulards als nous membres.

Al llarg de les Catecolònies 2018, s’han desenvolupat quantitat d’activitats com ara: missa de campanya diària; oratori i sessió de teatre temàtic cada dia per tractar després a la catequesi; unes olimpíades esportives en quatre equips de voleibol, futbol i piscina amb filmació d’un vídeo i entrega de medalles. Tanmateix diversos jocs de nit; la celebració del dia al reves; del concurs Tu si que vals amb actuacions diverses i cinema, tot en conjunt  d’una valoració altament positiva.

Aquestes Catecolònies han estat presidides per mossèn Vilaseca, i com a directora la treballadora apostòlica Clara Carbonell, amb la col·laboració d’Oriol Sabé. Enguany han tingut la participació d’un grup de vint-i-quatre infants i joves d’entre els 8 als 17 anys, acompanyats d’un equip de vuit voluntaris parroquials, fent de monitors i altres dedicats a serveis.

Informa: Josep Castellà / Fotos: Helena Tarragó i Josep Castellà

Publicat el dins de Notícies