Les Catecolònies del Bisbat encaren la recta final

Els infants de catequesi del bisbat viuen les Catecolònies diocesanes a la casa de colònies de Cal Gort, a la Pobla de Cérvoles, des del diumenge passat. Hi participen nens i nenes de 2n de primària fins a 2n d’ESO i estan acompanyats per un equip de 16 catequistes i l’equip d’intendència que els ajuda en la cuina.

Aquesta setmana han fet moltes activitats diferents: jocs, oratoris, teatres, catequesis, piscina,… Com a novetats aquest any destaquem el taller d’apicultura que van fer el dimarts i l’excursió per visitar les coves del poble que van fer el dimecres.

Encara els queden uns dies fins diumenge per compartir moments emocionats i especials abans no s’acabin.

Informa: Equip de catequistes de les Catecolònies

 

 

Publicat el dins de Notícies