Trobada de fi de curs dels catequistes de la Parròquia de Tàrrega

La tarda del dia 12 de juny tingué lloc la tradicional Trobada de fi del curs 2017/18 del grup de catequistes de la Parròquia de Tàrrega, la qual es desenvolupà en el bonic marc del Parc Municipal de Sant Eloi d’aquesta ciutat.

Hi participaren un total dels vint-i-dos catequistes parroquials acompanyats del rector mossèn Josep Maria Vilaseca i de Mn. Josep Camprubí. La trobada s’inicià a l’Ermita de Sant Eloi, on es feren unes pregàries d’invocació a l’Esperit Sant, compartint-se la lectura de l’Evangeli del dia, acabant amb el cant del Virolai davant de la imatge que allí es troba de la Mare de Déu de Montserrat.

D’altra banda el grup de catequistes escoltaren unes explicacions històriques de l’Ermita de Sant Eloi, per part del president de l’Associació dels Amics de l’Arbre, Jaume Aligué, el qual també els acompanyà fins a la Plaça de Sant Jordi amb els corresponents comentaris. Per acabar els catequistes s’aplegaren a l’espai de la Pla dels Dipòsits on compartiren les vivències de la seva tasca en un àpat fraternal.

En el passat curs del 2017-18 entre la catequesi dels cursos de 3r, 4t, 5è i 6è, i del Cafè Familiar de la Parròquia de Tàrrega, hi han participat un total de cent vint-i-un nens/es.

Informa: Josep Castellà / Fotos: Helena Tarragó

Publicat el dins de Notícies