Route to God final de curs

Aquest dissabte 16 de juny el grup de joves Route to God van realitzar l’última trobada mensual del curs. De forma excepcional es van trobar a l’Ametlla del Vallès (a casa dels pares d’una de les participants) on van poder gaudir del jardí i piscina.

La trobada va tenir un caire més festiu, el qual van decorar amb format de festa eivissenca, ja que era l’últim encontre del curs. Van tenir temps per banyar-se a la piscina, prendre el sol, jugar a bitllar o futbolí,… aprofitant tots aquest moments per reafirmar l’amistat i companyonia entre tots els joves participants. Així com el magnífic dinar, un típic “Asado Argentino”.

També hi va haver temps de treball en equip tot preparant materials per al Voluntariat a Alacant (que es farà dels dies 16-30 de juliol), on realitzaran el teatre del conte Toni el petit Lladregot. Estona de pregària i reflexió de com havia anat les diverses trobades al llarg del curs i el Gran repte. Va ser un moment per fer balanç i agrair tot el compartit. A les 20h van participar de l’Eucaristia a La Garriga, i l’encontre acabà amb el sopar.

El Route to God ha ajudat als joves a mantenir-se units uns al altres, a formar-se i conèixer més sobre la fe cristiana, i que vol dir ser jove cristià avui en dia. També ajudar aquests joves a fer passos en les seves parròquies i somiar tal i com ens demanar la visió pastoral.

Informa. Delegació de Joventut

 

Publicat el dins de Notícies