Primera retransmissió en directe del grup de voluntaris de Ràdio Maria de Solsona

El grup de voluntaris de Ràdio Maria Ntra. Senyora de Lord a Solsona va convidar persones de la diòcesi a acompanyar-los en la primera retransmissió en directe que feien aquest grup de voluntaris: el rés de vespres a dos quarts de vuit del passat diumenge dia 27 de maig. A Ràdio Maria cada dia els voluntaris dels equips de tota Espanya resen laudes, vespres, el sant rosari o retransmeten la Santa Missa des de diferents punts de les diòcesis on són voluntaris.

La transmissió es va fer des dels locals parroquials de l’església del Cor de Maria de Solsona. Cinc voluntaris de Ràdio Maria de Barcelona, molt generosos i servicials, van fer possible aquesta primera retransmissió ja que van instruir als voluntaris de Solsona.  En Barcelona compten amb una gran trajectòria en retransmissions. A més a més van cedir el seu equip tècnic i amb molta paciència i amor van ensenyar als voluntaris de Solsona el seu funcionament.

A la retransmissió van assistir una vintena de fidels els quals es van sumar a la pregària i van quedar sorpresos i contents amb aquesta experiència radiofònica. Els vespres van estar dirigits per Mn. Lluis Tollar, rector de la Parròquia de Solsona.

Esperem que ben aviat pugui haver una segona retransmissió i es consolidi Solsona com un punt més de retransmissions de Ràdio Maria.

Informa: Covadonga Parra

Escolteu el programa:

Publicat el dins de Notícies