Pelegrinatge a Lourdes de l’Hospitalitat Vic-Solsona

Avui dissabte dia 16 de juny un grup de 170 pelegrins de diversos pobles de la nostra diòcesi han sortit cap al santuari de Lourdes de França en pelegrinatge acompanyats del nou consiliari diocesà Mn. Joan Casals.

Allà s’han trobat amb el grup del bisbat de Vic. Enguany aquest pelegrinatge conjunt de les dues diòcesis està presidit pel bisbe de Vic, Mons. Romà Casanova.

El primer acte que s’ha dut a terme ha estat la missa d’obertura que ha tingut lloc a la capella de Sant Josep. L’ha presidit el bisbe Romà acompanyat d’alguns capellans d’ambdós bisbats. Mn. Lluís Ruiz, capellà del santuari, s’ha unit també a aquesta celebració.

Anirem seguint cada dia aquest grup de pelegrins de l’Hospitalitat Vic-Solsona.

Informa: MCS Bisbat Solsona

Publicat el dins de Notícies