L’Aplec Arxiprestal de Tàrrega reuneix a cent vint persones

L’Aplec Arxiprestal de Tàrrega celebrat la tarda del diumenge 10 de juny,  a la capital de l’Urgell, aplegà a cent vint feligresos de Tàrrega i altres arribats del Talladell, Verdú, Vilagrassa, Anglesola i Montornès de Segarra-Mas de Bondia. El programa de la trobada s’inicià a la Parroquial de Santa Maria de l’Alba amb el rés de les Vespres i les pregàries a càrrec d’un representant de cada parròquia, acompanyats dels cants del grup de  música parroquial.

Presentà aquesta trobada anyal de l’Aplec Arxiprestal Tàrrega 2018, el rector Mn. Josep Maria Vilaseca, acompanyat dels mossens Josep Camprubí, Joan Viladot i Antoni Bordes, i el diaca Joan Novell. En la seva intervenció, Vilaseca significà “la importància d’una trobada que ens uneix a tots en la fe i l’amistat i que fa una comunitat fraterna”. Després es feren unes explicacions històriques sobre l’edifici parroquial de Sta. Maria de l’Alba, monument del barroc classicista català declarat com Bé Cultural d’Interès Nacional, a càrrec de Jaume Aligué i Josep Castellà, membres de la Junta d’Obres. Tot seguit els grans murals del temple, obra dels pintors locals Jaume Minguell Miret i Josep Minguell Cardenyes, foren explicats abastament pel rector mossèn Vilaseca. En la visita a la Capella de Montserrat es canta el Virolai.

Un cop feta la foto de família davant la façana principal de la Parroquial el nombrós grup de persones es traslladaren a l’Espai Mercat  per allí  reunir-se en un animat berenar de germanor preparat per l’equip de voluntariat. Hi hagueren paraules d‘agraïment de l’arxipreste mossèn Vilaseca en aquest acte tan entranyable que tancava el curs parroquial 2017/2018. Com a fi de festa s’escoltaren unes cançons del Worship i altres, interpretades per Anna Castellà, Oriol Sabé i Pep.

Informa: Josep Castellà

 

 

Publicat el dins de Notícies