Jornades pastorals de preveres i laics: conferència “Ciència i Fe”

Els passats dies 26 i 27 de juny van tenir lloc les jornades pastorals per a preveres i laics que es duen a terme cada any a final de curs.

El primer dia, dimarts dia 26, va haver-hi una interessant ponència sobre “Ciència i Fe” a càrrec de Mn. Miquel Ramon, prevere de l’arquebisbat de Barcelona i professor de Filosofia i formador del Seminari Conciliar.

Una cinquantena de mossens i alguns laics van assistir al Seminari de Solsona per escoltar Mn. Miquel Ramon, el qual va dividir la ponència en tres parts: dues al matí i una altra havent dinat. El Sr. Bisbe va presidir la jornada.

Va parlar, entre altres, de l’evolució cosmològica i de l’evolució humana. Des de la ciència i des de la fe, ja que totes dues es complementen.

Informa: Redacció

 

 

 

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies