Festival de musica, dansa i màgia a benefici de Mans Unides

En el marc del Teatre Ateneu es desenvolupà un festival de musica, dansa i màgia sota l’organització de la Delegació de Missions i Mans Unides de Tàrrega, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

En aquesta vetllada celebrada. la tarda del diumenge 17 de juny, hi col·laboraren els següents artistes i entitats: Coral Infantil Mestre Güell, de l’Ateneu de Tàrrega; La Coctelera del Grup Teatral BAT; uns joves membres del Gyas Club; Màgic&Mans; el Centre Esportiu Sant Jordi i el cantautor Ramon Bordes. Tots ells presentats per Ester Puig en un simpàtic espectable d’unes dues hores de durada que aplegà a un nombrós públic.

Abans de començar es projectà un audiovisual amb el lema Comparteix el que importa.

Al final Àngels Salgado i Antonieta Cuscullola, representants de Mans Unides Tàrrega, donaren a conèixer el resultat de la vetllada i l’agraïment al públic i artistes que feren possible el festival. El resultat econòmic d’aquesta vetllada artística, a la que hi assistiren mes de dues-centes persones amb donatius de fila zero, fou de 1.010 euros. Aquest import anirà destinat als  projectes sanitari a Mangochi (Malawi)-Àfrica, i un altre educatiu a Sierra Leona (Àfrica) encomanats al Bisbat de Solsona, amb un cost total de 145.841 euros.

Informa: Josep Castellà / Fotos: Àngels Salgado i Josep Castellà

Publicat el dins de Notícies