Diada de Corpus a Cervera i processó amb la custòdia

La diada del Corpus sempre aixeca crida a diverses activitats, i Cervera com en anys anteriors va dur a terme aquestes, que fan referència a la diada i pròpies segons ens diu la història en temps anteriors.

A primera hora del diumenge dia 3, voluntaris de diferents entitats, veïns i col·laboradors es disposaren a elaborar les 26 catifes al llarg del Carrer Major.

A les 12 del migdia va tenir lloc la missa dominical a Santa Maria amb els suplements propis de la festivitat. Tot seguit es va encaminar la processó des de Santa Maria fins a Sant Agustí presidida pel tàlem i la custòdia acompanyada dels cants d’acció de gràcies. Un grup de nens i nenes que han fet o faran la primera comunió aquest any foren els protagonistes del recorregut.

A la tarda el seguici i els lluïments dels balls i elements folklòrics i de cultura popular van posar punt i final a la diada.

Joan Riu

 

Publicat el dins de Notícies