Fi de curs de la catequesi arxiprestal del Pla d’Urgell

El dia 22 de juny a les 9 del vespre es van trobar un bon nombre de catequistes de l’arxiprestat del Pla d’Urgell al redós d’un sopar d’ambient familiar i de comunió. Tancaven el curs catequètic.

L’ambient era d’agraïment. Per part dels i de les catequistes, per la confiança que els hi han fet les parròquies en delegar-los aquesta acció eclesial que els omple i els ajuda a créixer com a creients. Per part de les parròquies, per la riquesa amb que Déu els ha beneit en poder comptar amb aquest equip de persones tan generoses i tan importants per a la transmissió de la fe entre els infants.

Els mossens, Mn. Alfons i Mn. Climent, amb Mn Abel que era fora i a qui excusaven, verbalitzaven l’agraïment ressaltant l’amor amb que estimen els infants que els hi han estat confiats.

En el moment de la tertúlia, i abans d’acabar, Mn. Alfons amb Mn Climent, van explicar la renovació catequètica que s’està programant per al curs vinent. Van comentar que en aquesta nova etapa serà imprescindible la implicació i participació dels pares dels infants inscrits a catequesi.

Després de desitjant-los un bon estiu, els acomiadaven al compàs del cant “L’hora dels adéus” .

Informa: Arxiprestat del Pla d’Urgell

Publicat el dins de Notícies